Inner Energy CenterReiki BeroepsopleidingDe Reiki beroeps opleiding is voor cursisten die een eigen Reiki praktijk willen opzetten en als Reiki behandelaar willen gaan werken of je wilt. Het vraagt om voortgaande groei en ontwikkeling van jezelf en een grotere mate van inzet en verdieping in het Reiki Systeem van Natuurlijke Heling.

De tweedaagse Reiki Praktijk Opleiding is opgezet om niet alleen dieper op Reiki in te kunnen gaan, maar ook om extra aandacht te kunnen hebben voor je persoonlijke groei als toekomstig behandelaar. De opleiding start in april. Je kunt de opleiding ook individueel volgen met aangepaste data en tijden. Iedere maand bestaat uit twee training-dagen  en twee avonden waarbij dieper op alle facetten van Reiki ingegaan wordt. Er is tijd om vragen te stellen uit de praktijk en er is volop aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

De opleiding zal op 2 dagen plaats vinden en twee donderdagavonden, waar wij een chakra en een meditatie workshop aanbieden.

Na deze trainingsdagen ga je naar huis met een certificaat, Reiki I of Reiki II waarmee je je bij een beroepsvereniging kan aansluiten als practitioner.

De cursus data zijn 20-4 en 1-10.
Na deze trainingdagen ga je naar huis met een certifivaat Reiki I of Reiki II. Als je Reiki II heb gedaan kan je je bij een beroepsvereniging aansluiten als practitioner.

 

De kosten zijn €190,-
inclusief: lunch, drankjes, materialen en een uitgebreid werkboek

Deze cursus kan je ook in de tijd die jou uitkomt prive bij mij doen. De prijs is dan €300,00 extra.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Bel of mail Sharon de Beer: Mail: sharon@innerenergycenter.nl Tel: 06 290 77 200